Aylık Araç Kiralama

 Aylık araç kiralama, en az 30 gün araç kiralamanız gerektiğinde sizin için uygun bir seçenek. Günlük araç kiralama koşulları, aylık araç kiralama seçeneği için de geçerlidir. Ehliyet süresi, depozito miktarı, yaş sınırı vb. koşullar araç kiralama süresine değil araç segmentine bağlıdır.

Geniş bir kiralık araç filosuyla, küçük hatchback'lerden lüks otomatik şanzımanlara kadar her ay istediğiniz aracı kiralama seçeneğine sahipsiniz.

Araç kiralama kampanyaları ile aylık oto kiralama seçenekleri, günlük araç kiralama seçeneklerine göre daha hesaplıdır.

Deneyimli müşteri hizmetleri ekibimiz sayesinde web sitemiz veya mobil uygulamamız üzerinden kolayca bir aylığına araç kiralayabilir veya bizi arayarak ihtiyaçlarınızı bildirebilirsiniz.

Aylik Araç Kiralama

Aylık Araç Kiralama Avantajları

Kişisel araç sahibi olmanın zor ve göz korkutucu olduğu bu günler de araç kiralamak size hem maddi hem de manevi olarak birçok kolaylık ve fayda sağlayacaktır.

Araç sahibi olmak için ayırdığınız bütçenin yanı sıra dilediğiniz araç, model ve sınıftaki aracı kullanma avantajına da sahip oluyorsunuz, bu hizmet ile sadece araç kullanma hakkına sahip oluyorsunuz ve bakım ile uğraşmanıza gerek kalmıyor, onarımlar, otomobil sigortası, araç sigortası size ekstraya mal olacak.

Aylik Araç Kiralama Volkswagen Polo Dizel Otomatik

Aylık Araç Kiralama Koşulları

Sigortalı ekonomik araç kiralamak için en az 21 yaşında olmanız gerekmektedir. 25 yaş orta ve yüksek sınıf otomobiller için minimum yaştır. Lüks ve büyük araçları kiralamak için en az 28 yaşında olmalısınız.

Ekonomi, orta veya premium sınıf araç kiralamak için en az 2 yıllık deneyime sahip bir ehliyet gereklidir. Lüks veya büyük araçlar için minimum geçerlilik süresi 3 yıldır.

Herhangi bir kiralık araba birkaç kişi tarafından kullanılabilir. İkinci veya ek sürücü kiralama öncesinde bilgilendirilmeli ve kiralama sözleşmesine dahil edilmelidir. Böylece ek sürücü de kasko sigortasına dahil edilir. Ek sürücü, elbette, asıl sürücü için belirtilen yaş ve ehliyet kriterlerini karşılamalıdır.

Araç kiralama işlemini tamamlamak için kiralama ücretinin (ön ödeme tutarının) tamamını veya bir kısmını kredi kartı veya banka havalesi ile ödemeniz gerekmektedir. Tam ödeme yaptıysanız, araç size teslim edildiğinde hiçbir şey ödemezsiniz. Ön ödemeli yöntemde, ödemenin kalan tutarını aracı teslim aldığınızda ödeyebilirsiniz. Tüm ödeme yöntemlerinde, aracınızı teslim alırken yanınızda kredi kartı ve ehliyet bulundurmanız gerekmektedir. Tüm ödemeler Visa ve MasterCard güvenli ödeme standartlarına uygun olarak yapılır.

Aylık 4000 TL Araç Kiralama

Aylık Araç Kiralama Fiyatları

Aylık kiralama fiyatları da araç modeline, sınıfına ve ek hizmet gereksinimlerine göre değişiklik göstermektedir.

Navigasyon talebi, ek sürücü sigortası ve sürücünün diğer beklentileri kiralamayı fiyatlarını belirleyen unsurlardan bazılarıdır.

Bu arada, ön rezervasyonlar, etkinlikler ve tavsiye edilen müşteri ayrıcalıkları, fiyat değişikliği sürecinin diğer koşullarıdır.

Aylık kiralık araç fiyatları 30 gün sabit olup, bu süreyi uzatmak isterseniz acente ile yapacağınız iletişim sayesinde aynı fiyattan devam edebilmektedir. Lütfen kampanya sürelerini kontrol ediniz.



Aylık Araç Kiralama Fırsatları

Firmamızın sunduğu cazip fırsatlar sayesinde kısa dönem ve aylık araç kiralama için en ideal istekleri alabilirsiniz. Seçtiğiniz kiralama süresine bağlı olarak 1 ile 12 ay arasında tüm kişisel ve şirket araç kiralama ihtiyaçlarınızı karşılayabiliriz. Bu yöntem, 20 gün ve üzeri günlük araç kiralamaya göre daha ekonomik bir alternatiftir. Çeşitli pazar segmentlerinde ekonomiden SUV'lara, crossover'lardan hibritlere (gaz-elektrikli), premiumdan lükse kadar geniş araç yelpazemizden seçim yapabilirsiniz. Aylık ve kısa dönem araç kiralama filomuzdaki birçok farklı araç grubunu keşfedebilir, en uygun fiyat seçenekleri gibi cazip fırsatlardan yararlanabilirsiniz. Kurumsal ve bireysel kullanıcıların sıklıkla tercih ettiği aylık ve sezonluk araç kiralama ile iş ve tatil gezilerinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Farklı kiralama yaşları, ehliyet süreleri ve fiyata dahil olan hizmetler dahil olmak üzere araç kiralama koşulları sayfamıza göz atarak birçok sorunuza yanıt bulabilirsiniz.

Hem Bireysel Hem Kurumsal Araç Kiralama

Kiralık araç olarak farklı gruplardan oluşan geniş filomuz da aradığınız konforlu aracı bulmanızı kolaylaştırmaktadır. Ayrıca çocuk koltuğu, ekstra kilometre paketleri, kiralama değişikliği talepleri gibi hizmetlerimiz ile araç kiralamanızı kişiselleştirebilirsiniz. Örneğin iade tarihini uzatmak veya geciktirmek için değişiklik yapabilirsiniz. Avrupa'ya ve dünyaya hizmet veren bir araç kiralama firması olarak, aylık kiralamaların giderek daha popüler hale geldiği ve genellikle kısa tatiller ve iş gezileri için ilk tercih olduğu söylenebilir. İhtiyacınız olduğunda istediğiniz kadar kiralayabilir, istediğiniz arabayı yükseltebilir ve konforlu bir kiralama deneyimi yaşayabilirsiniz. Evrak veya kredi kontrolleri de düşündüğünüzden daha basit, daha kolay ve daha kolay!

Uygun Fiyatlarla Aylık Araç Kiralama

Araba kiralamak genellikle araba satın almaktan daha ucuzdur. Sebebi ise kiralama sürecinde aracın bakımı, temizliği, arızası veya hasarı, aracın hemen yedeği ile değiştirilmesi, vergiler, düzenli bakım ve sigorta gibi hususlar şirketin omuzlarına düşmektedir. Ayrıca önemli bir avantajı da insanların bu süreçlerle kendilerinin ilgilenmesine gerek olmamasıdır. Öte yandan, kilometresi düşük ve sanitizasyon işlemlerine sahip araçlar mevcuttur. Bu size yeni ve donanımlı araçlar kullanmanın konforunu ve ayrıcalığını verir. Rent a Car, araç kiralama hizmetinin size sunduğu tüm avantaj ve ayrıcalıkları garanti eder. Hem kişisel olarak hem de şirket bünyesinde aldığınız hizmetlerde ayrıcalıklı bir turun keyfini çıkarabilirsiniz.

Araç Kiralama için Rent a Car

Aylık araba kiralama sektöründe geniş bir hizmet ağı müşteri memnuniyeti için çok önemlidir. Kısa dönem araç kiralamada süreç, bir yıldan fazla sözleşme ve diğer prosedürler gerektiren uzun dönem araç kiralama hizmetlerine göre bireylerin ve işletmelerin araç ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik daha pratik bir iş akışına sahiptir. 7/24 araç kiralama için avecrentacar.com sayfamızı ziyaret edebilir, istediğiniz aracı kiralayabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimize online rezervasyon ve ödeme imkanı sunuyor ve birçok aşamanın yüz yüze görüşmeden çözülmesini sağlıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

3 Aylık Araç Kiralama

Silivri Araç Kiralama | Kiralık Araç Silivri